Hava Durumu

Türkiye’nin En Batısında Belediye İftarı

Türkiye’nin en batısında bulunan Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde Edirne Belediyesi tarafından iftar ve Ramazan Eğlenceleri programı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2025 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2025 21:06
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Türkiye’nin En Batısında Belediye İftarı

Edirne Belediyesi iftar programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bugün Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar etkinliğine yoğun programı nedeniyle Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın katılamazken, Belediye Başkan Yardımcıları Cenk Ergüden, Gökçe Onur Öktem, Murat Safa Pirko, Tuncer Şeren, Özel Kalem Müdürü Şafak Kılıç ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre; Karaağaç Mahallesi’nde toplamda 400 kişilik iftar yemeği verildi. İftar programı, Hacivat ve Karagöz gösterisi ile devam etti.

Özellikle mahallenin çocukları gösteriye büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.