Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunçyürek’ten Edirne’deki Siyasilere Eleştiri

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, Edirne siyasetinin, Türkiye’de yaşanan kadınlara yönelik vahşet ve şiddet olaylarına karşı sessiz kalmasının kabul edilemez bir durum olduğunu belirterek; “Kadınlara yönelik şiddet, sadece bir bölgenin değil, tüm toplumun sorunudur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
Tunçyürek’ten Edirne’deki Siyasilere Eleştiri

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, Türkiye’de yaşanan kadınlara yönelik vahşet ve şiddet olaylarına dikkat çekti. Tunçyürek, bu konuda açık bir duruş sergilemeyen siyasetçilerin, halkın güvenini sarstığını belirterek Edirne’deki siyasi liderlerin bu tür olaylar karşısında sessiz kalmak yerine, güçlü bir tavır alıp, adaletin sağlanması için gereken mücadeleyi vermesi gerektiğini savundu.

“AK PARTİ İKTİDARI ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRMİŞTİR”

Tunçyürek, yaptığı açıklamada; “Edirne siyasetinin, Türkiye’de yaşanan kadınlara yönelik vahşet ve şiddet olaylarına karşı sessiz kalması, kabul edilemez bir durumdur. Tecavüz girişimlerine, kadınların kesilip parçalanmasına ve bu tür insanlık dışı saldırılara karşı tepki vermeyen ya da bu konuda açık bir duruş sergilemeyen siyasetçiler, halkın güvenini sarsar. Kadınlara yönelik şiddet, sadece bir bölgenin değil, tüm toplumun sorunudur. Edirne’deki siyasi liderlerin bu tür olaylar karşısında sessiz kalmak yerine, güçlü bir tavır alıp, adaletin sağlanması için gereken mücadeleyi vermesi gerekir. Edirne halkı, temsilcilerinden bu konuda duyarlılık beklemekte ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına kararlı adımlar atılmasını istemektedir. Siyasetin görevi, halkın çıkarlarını korumak, adaleti sağlamak ve toplumsal değerleri savunmaktır. Eğer Edirne siyaseti bu tür olaylar karşısında suskun kalmaya devam ederse, bu sadece bölgedeki insanlara değil, tüm Türkiye’ye ihanet anlamına gelir.

 Aklınızı başınıza alın adam gibi muhalefet yapın. AK Parti iktidarı ülkeyi cehenneme çevirmiştir. AK Parti’nin acilen ülkeden silinmesi bu zihniyetin silinmesi temizlenmesi lazım. Çıkın sesinizi çıkarın açılışları göstermelik gezmelerinizi bırakın. Yakında kimse sokağa çıkamayacak duruma gelecek! Bugün ses çıkarmazsanız yarın sizin başınıza gelecek. Artık yeter” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.