Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Uyum Günü Etkinliği

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında düzenlenen Uyum Haftası programı çerçevesinde "Uyum Günü Etkinliği" gerçekleştirdi. Balkan Kongre Merkezi'nde yapılan etkinlik, açılış konuşmaları ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
TÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Uyum Günü Etkinliği

Etkinlikte ilk olarak fakülteyi birincilikle kazanan Sema Nur Kaynak söz aldı. Kaynak, böyle bir okulda eğitim görmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, bu süreçte hocaların bilgi ve tecrübelerinden en iyi şekilde yararlanmak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Erol ise yaptığı konuşmada, fakülte hakkında genel bilgiler verdi ve Edirne'nin tıp tarihindeki önemine vurgu yaparak öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Demir de konuşmasında, Edirne'deki tıp eğitiminin 1488 yılına kadar uzanan köklü bir geçmişe sahip olduğunu hatırlattı. Prof. Dr. Demir, öğrencilere "benim okulum, benim mesleğim ve benim şehrim" aidiyetini içselleştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dış İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından çeşitli sunumlar yapıldı. Ayrıca öğrencilere, Sağlık Bilimleri Fakültesi Değişim Programı ve Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında bilgilendirici sunumlar gerçekleştirildi.

Fakültenin Uyum Haftası programı, önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.