Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ Havsa Meslek Yüksekokulu Akademik Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu yeni gelen öğrencileri için oryantasyon haftası içerisinde akademik açılış töreni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
TÜ Havsa Meslek Yüksekokulu Akademik Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Törene Havsa Kaymakamı Adnan Ayte, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Tan, Havsa ilçe kurum amirleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Erdaş’ın açılış konuşması ile başlayan tören Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Tan, Belediye Başkanı Hüseyin Özden ve Kaymakam Adnan Ayte’nin konuşmaları ile devam etti. Tören Meslek Yüksekokulu müdürünün önceki dönem müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan’a ve Prof. Dr. Mustafa Tan’ın önceki dönem müdür yardımcılarına plaket takdim etmesi ile sona erdi. Tören sonrası Havsa Meslek Yüksekokulunda geleneksel hale gelen öğrenci-yerel yöneticiler buluşması gerçekleştirildi. Bu toplantıda Havsa Kaymakamı ve Belediye Başkanı her yıl olduğu gibi öğrenci temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.