Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ’de Yeşil Dönüşüm Semineri

TÜ Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Yeşil Dönüşüm: Sürdürülebilirlik ve Yeşil Teknolojiye Geçiş Stratejileri semineri gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 17:45
Kaynak: MERT ERİŞKİN
TÜ’de Yeşil Dönüşüm Semineri

Trakya Üniversitesi Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Yeşil Dönüşüm: Sürdürülebilirlik ve Yeşil Teknolojiye Geçiş Stratejileri semineri Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminere TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Tan, TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eylem Bayır, Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. İlknur Taştan, davetli konuşmacı Ljubljana Üniversitesi Kimya ve Kimya Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andreja Zgajnar Gotvajn, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen seminerde davetli konuşmacı olarak katılan Gotvajn, sürdürülebilir kimyasal ürünlerin nasıl tasarlandığını, kimyasal ürün tasarımı, yeşil dönüşüm kavramı ve ürün tasarımında sürdürülebilir yaklaşımlara dikkat çekti.

Program hediye takdimi ile sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.