Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonbahar Turlarına İlgi Artıyor

Havaların soğumaya başlaması ve okulların da açılmasıyla Edirne’deki gezginlerin de tur tercihleri değişti. Edirne’de tur şirketi sahibi Özkan Akgül, bu yıl Sonbahar turlarına ilginin fazla olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 18:07
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Sonbahar Turlarına İlgi Artıyor

Gezginler için yaz turları dönemi, havaların soğuması ve okulların da açılmasıyla sona erdi. Sonbaharın gelmesiyle de tur operatörleri, tur tercihlerini mevsime göre değiştirdiler. Edirneli tur şirketi sahibi Özkan Akgül, bu yıl Sonbahar turlarına önceki yıllara göre ilginin oldukça fazla olduğunu söyledi.

Abant, Kapadokya, Yedigöller ve İstanbul turlarına ilginin hayli yoğun olduğunu belirten Akgül; “Şu an hava soğudu, okullar başladı ve dolayısıyla yaz turları bitti. Bu mevsime göre olan yerler favori. En çok şu an tercih edilen yerler, Abant, Kapadokya ve Yedigöller. Buralara talep oldukça yoğun. Sonbahar buralara gitmek için en uygun olan mevsim. İstanbul turları da bunlara dahil. Her mevsim İstanbul turlarımız oluyor ama Sonbahar ve İlkbaharda yoğun oluyor. İstanbul’a iki ayda hafta sonları toplamda 26 ayrı tur yapıyoruz. Her hafta İstanbul’un başka bir yerine götürüyoruz müşterilerimizi. Sonbaharda gezilecek olan Güneydoğu Anadolu turlarımız var. Yazın Güneydoğu Anadolu’da gezmek sıcak dolayısıyla zor olur. Güneydoğu Anadolu turlarımıza da talepler her geçen gün artmaya devam ediyor” dedi.

“VİZE İŞLEMLERİNİ DE BİZ YAPACAĞIZ”

Yurtdışı turları için en büyük sorunun vize olduğunu, müşterilerinin vize ile uğraşmak istemediğini belirterek; “Yurtdışı turlarımız da devam ediyor. Günübirlik olarak Bulgaristan ve Yunanistan, konaklamalı olarak da kısa Balkan turumuz var. Bu turda da Bulgaristan, Yunanistan ve Kuzey Makedonya’ya gidiyoruz. Fiyatı da gayet uygun. Bu turlar çok ilgi görüyor. Fakat burada da vize sorunu ortaya çıkıyor. Çözüm için de vize işlemlerini kendimiz yürütebilmemiz adına yetki belgesi almak için başvurduk. Belgemizin yeni yıla yetişmesi durumunda inşallah müşterilerimizin vize işlemlerini de kendimiz halletmiş olacağız. Bu bize müşterilerimizden gelen bir talepti. Müşterilerimiz bize evraklarını verecek ve vize işlemlerini biz halledeceğiz” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.