Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevinç’ten “75 Gün Mağazamdan Giyiniyorum” Projesi

Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, “75 gün Mağazamdan Giyiniyorum” projesini başlattı. Sevinç, hedefinin vatandaşları ikinci el eşya almaya teşvik etmek olduğunu belirterek; “75 Gün Mağazamdan Giyiniyorum projesiyle amacım, insanlar arasında ikinci el ürün kullanımını yaygınlaştırmak ve bu sayede israfı durdurmak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 16:31
Kaynak: HİLAL PEKER
Sevinç’ten “75 Gün Mağazamdan Giyiniyorum” Projesi

Edirne'de ikinci el eşya sektöründe yıllardır hizmet veren Serap Sevinç, çevre dostu bir alışveriş kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla "75 Gün Mağazamdan Giyiniyorum" adlı yeni bir projeyi hayata geçirdi. Sevinç, bu projeyle vatandaşları ikinci el eşya ve kıyafet alımına teşvik etmeyi, aynı zamanda israfı durdurarak doğaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Projenin temel amacının, insanların ikinci el ürünleri tercih ederek daha bilinçli bir tüketim alışkanlığı geliştirmesine öncülük etmek olduğunu söyleyen Sevinç, proje kapsamında kendi mağazasındaki ürünlerden bizzat kendisi de faydalanarak bir örnek olmayı planlıyor. Sevinç, ikinci el eşyaların hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan büyük faydalar sağladığını söyledi.

“HEM TEMİZ, HEM DE UYGUN FİYATLI”

Sevinç, ürünlerin hem temiz, hem de uygun fiyatlı olduğunu belirterek; “İsraf, günümüzün en büyük sorunlarından biri. Hem ekonomik kaynaklarımızı hem de doğayı korumak adına tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirmeliyiz. ’75 Gün Mağazamdan Giyiniyorum’ projesiyle amacım, insanlar arasında ikinci el ürün kullanımını yaygınlaştırmak ve bu sayede israfı durdurmak. Bu proje ile müşterilere sadece satıcı değil, aynı zamanda bir kullanıcı olarak da ikinci el eşyanın ne kadar değerli olduğunu göstermek istiyorum. Hem temiz, hem de uygun fiyatlı” dedi.

“GÜNLÜK YAŞANTIMDA DA ZATEN MAĞAZAMDAN GİYİNİYORUM”

Günlük yaşantısında da mağazasından giyindiğini söyleyen Sevinç; “Mağazamdaki ürünlerle günlük yaşamımda giyinerek, ikinci elin sadece maddi değil; manevi anlamda da ne kadar tatmin edici olduğunu anlatmak istiyorum. Kullanılabilir durumdaki eşyaların çöpe gitmesi yerine tekrar değerlendirilmesi, doğal kaynakların korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca tüketiciler uygun fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılarken; israfı önleyerek sürdürülebilir bir yaşam tarzına katkı sağlıyorlar. 75 gün boyunca sürdüreceğim ki günlük yaşantımda da zaten mağazamdan giyiniyorum” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.