Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis, Edirne'deki 'Sır' Cinayeti Çözdü

Edirne'de Tunca Nehri'nin kenarında vücudunda kesikler ve yanıklar belirlenen cesedin kime ait olduğu belirlenirken, cinayet şüphelisi ise tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 15:19
Kaynak: ŞENER URFA
Polis, Edirne'deki 'Sır' Cinayeti Çözdü

17 Ekim 2024 tarihinde Edirne'nin Yeniimaret Mahallesi'nden geçen Tunca Nehri'nin kenarında, vücudunda kesikler ve yanıklar belirlenen ceset bulunmuştu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, cesedin kimliğinin belirlenmesi ve şüphelilerin tespiti için hummalı çalışma yürüttü.

Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan kriminal inceleme sonucunda, cesedin 71 yaşındaki A. S. isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Olayın şüphelisinin belirlenmesi için çok sayıda şüphelinin ifadesinin alındığı ve saatlerce süren kamera incelemelerinin yapıldığı öğrenildi. Yapılan araştırmalar neticesinde, cinayet şüphelisinin 32 yaşındaki Y. K. olduğu belirlendi.

Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Y. K. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cinayete kurban giden 71 yaşındaki A. S.'nin cesedi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından belediye ekipleri tarafından Yenişehir Mezarlığı'na defnedildi.

Vahşice öldürülen yaşlı adamın sokakta yaşayarak hayatını idame ettirdiği, cinayet şüphelisinin de Edirne'de yaşayan ve kısa süre önce cezaevinden çıkan bir kişi olduğu öğrenildi.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.