Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyun Havaları Eşliğinde Kahve Günü Kutlaması

Edirne Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Saraçlar Caddesi’nde, dünya kahve gününü kutladı. Kurulan stantta vatandaşlara kahve dağıtılırken, çalan müzik eşliğinde kadın kolları üyeleri göbek attılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 14:32
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Oyun Havaları Eşliğinde Kahve Günü Kutlaması

Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il ve merkez ilçe kadın kolları üyeleri dünya kahve gününü kutladılar. Dünya kahve günü için Saraçlar Caddesi’nde stant kuran kadınlar, vatandaşlara “100 yıllık çınarla, 40 yıllık hatırla” sloganı eşliğinde kahve ikramı yaptılar. Bu sırada yapılan müzik yayınında çalan oyun havaları eşliğinde programa katılan kadın kolları üyeleri göbek attılar. Kadınların oyununa caddeden geçen bazı vatandaşlar da eşlik etti.

CHP kadın kollarının kahve dağıtımına Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, İl Genel Meclisi ve CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ile Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Birgül Çolak katıldı. Programa Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın yılın Ahi’si seçilen Ali Bıyık ve ilk kadın Ahi Şükran Çetin ile birlikte katıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.