Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlı Köyüne Yeni Köfteciye Onay

Edirne İl Genel Meclisi Ekim ayı 5’inci bileşimi, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonunun, Havsa’nın Osmanlı köyüne lokanta ve kasap amaçlı ticarethanenin açılması oy birliğiyle kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 16:13
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Osmanlı Köyüne Yeni Köfteciye Onay

Edirne İl Genel Meclisi Ekim ayı 5’inci bileşimi, İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Osmanlı Köyü’ne lokanta ve kasap amaçlı ticaret alanı ve imar planı hakkında komisyon raporu okundu. İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyesi Ata Tülü’nün okuduğu raporda İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında komisyona havale edilen Havsa’nın Osmanlı köyü içine yeni ticarethane açılması konusu oy birliğiyle kabul edildi.

EDEKÖY ŞEHİTLİK RAPORU OKUNDU

Mecliste daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Stratejik Plan Raporu ele alındı. Komisyon Başkanı Şenol Kılıç’ın okuduğu raporda, stratejik amaç ve hedefler ele alınarak oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Bunun yanında Şehitlikler ve Şehit Ailelerini Koruma Komisyonu’nun Edeköy Şehitliği’nin tarihçesi ve bu günkü durumu hakkında araştırma raporu da Komisyon Başkanı Sezgin Gündoğdu tarafından okundu ve İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantıları sona erdi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.