Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Karaburun: "Edirne Güvenli Şehir"

Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kentte suç oranlarında ciddi azalma olduğunu belirterek, Edirne'nin güvenli bir şehir olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 20:50
Kaynak: ŞENER URFA
Müdür Karaburun: "Edirne Güvenli Şehir"

Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, huzur toplantıları çerçevesinde mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki Dinlenti Kafe’de vatandaşlarla bir araya gelen Müdür Karaburun talepleri dinledi.

Vatandaşların taleplerini tek tek not alan bazı talepleri hemen talimat verip çözüme kavuşturan Müdür Karaburun, Edirne'nin güvenli bir şehir olduğunu söyledi. Edirne'nin her caddesinin güvenli olduğunu ifade eden Karaburun, suç oranının nüfusa oranla en düşük iller arasında Edirne'nin yer aldığını vurguladı.

HEDEF SUÇ ORANINI 'SIFIR'A İNDİRMEK

Edirne'de suç oranını sıfıra indirmek için tüm personelle 7/24 sahada olduklarının altını çizen Karaburun, vatandaşlara gördükleri en ufak bir olayı dahi 112'yi arayarak ihbar etmeleri çağrısında bulundu.

SUÇ ORANLARI AZALDI, DENETİMLER DAHA DA ARTACAK

Okul giriş-çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri aldıklarına değinen Karaburun, sivil ekiplerin denetimlerini artıracağını ifade etti. Edirne'de hırsızlık olaylarının yüzde 70'e yakın, göçmen hareketliliğinin yüzde 90'a yakın azaldığını açıklayan Karaburun, denetimlerin artırılacağı sinyalini verdi.

VATANDAŞIN TALEBİ: TRAFİK DENETİMLERİNİN ARTIRILMASI

Toplantıya katılan vatandaşların en büyük taleplerinden biri motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin artırılarak devam etmesi oldu. Akşam saatlerinden sonra okulların bahçelerinde alkol alan gençlerin çevreye rahatsızlık verdiğini belirten vatandaşlar, denetimlerin sıklaştırılmasını talep etti. Müdür Karaburun, vatandaşların taleplerini tek tek not alarak çözüme kavuşturulması için talimat verdi.

Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı Esra Akgün Yılmaz, toplantıya katılan vatandaşlara ve vatandaşların taleplerini not alıp çözüme kavuşturmak için talimat veren Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'a teşekkür etti.

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.