Hava Durumu

Milletvekili Yazgan’dan Edirnespor Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirnespor’un bugün oynadığı Nesine 3. Lig 4. Grup maçı için bütün biletleri satın alarak Edirnelilere hediye etti. Konu hakkında açıklamada bulunan Yazgan, “Maçın biletlerini satın alarak, sosyal bilinirliği artırmak, bu ekonomik zorlukların olduğu ortamda hemşerilerimizin maçı ücretsiz bir şekilde izlemesini sağlamak istedik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2025 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2025 15:19
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Milletvekili Yazgan’dan Edirnespor Açıklaması

Edirnespor bugün Nesine 3. Lig 4. Grup karşılaşmasında Bursa Nilüfer FK’yı ağırladı. Maçtan iki gün önce CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, maçın biletlerinin tamamını satın aldığını ve Edirnelilere hediye ettiğini duyurdu.

Ücretsiz bir şekilde maç izlenebilmesi ve Edirnespor’a olan ilginin artması adına böyle bir girişimde bulunduklarını belirten Yazgan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Edirnesporumuzun ekonomik sorunları şehrimizin her mecrasında biliniyor. Biz de destek olmaya çalışıyoruz. Vatandaşa duyurmadan da yapmaya çalıştığımız desteklerimiz var. Yönetimimiz ile taraftarımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Biraz daha maçlara ilginin artması ve farklı kitleler tarafından izlenebilmesi adına Başkanımız Onur Ayaydın ile yapmış olduğumuz istişarelerde bir şeyler yapmak istediğimi ilettim. Kendisi böyle bir tavsiyede bulundu ve benim de çok hoşuma gitti. Maçın biletlerini satın alarak, sosyal bilinirliği artırmak, bu ekonomik zorlukların olduğu ortamda hemşerilerimizin maçı ücretsiz bir şekilde izlemesini sağlamak istedik. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Oldukça yoğun bir ilgi var. Yeterince dolduğu için dışarıdan takip etmek durumunda kalan insanların bile olduğunu gördük.”

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.