Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçüklerden Büyüklere BÜYÜK Uyarılar

Edirne’de orta okul öğrencisi iki çocuk, son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri için evde kendi hazırladıkları yazıları, Şükrüpaşa mahallesindeki suni göletin çitlerine astılar.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 18:48
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Küçüklerden Büyüklere BÜYÜK Uyarılar

Edirne’de Şükrüpaşa mahallesinde bulunan Cemre Duru Sağlam ve Gözde Subaşı isimli iki kız çocuğu, son zamanlarda artan kadın cinayetleri hakkında büyüklere uyarıcı yazılar hazırladılar. Çocuklar hazırladıkları bu yazıları Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki suni göleti çevreleyen çitlere astılar.

Çocuklardan Cemre Duru Sağlam’ın babası Uygar Sağlam, böyle bir davranışta bulunmak için kızının izin istediğinde, kızının gösterdiği duyarlılıktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek; “Kızım bana, arkadaşıyla beraber kadın ve çocuk cinayetleriyle ilgili uyarıcı yazılar yazacaklarını ve bunu evimize yakın olan göletin korkuluklarına asacaklarını söyledi. Neden böyle bir şey yapmak istediğini sorduğumda bana insanların yazıları okuyarak duyarlı olmasını sağlamak istediklerini söyledi. Bunu 14 yaşındaki kızımdan duymak beni çok duygulandırdı. Onlara destek verdim. Kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin hepimiz son bulmasını istiyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.