Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan Kent Müzesi'nde Büfe Alanı Devralındı

Keşan Kent Müzesi bahçesindeki büfe, 7 Ekim 2024 itibariyle Keşan Belediyesi Kent Hizmetleri Şirketi tarafından devralındı. Büfenin, ekonomik şartlar göz önüne alınarak orta tabakaya hitap edecek bir mekân olarak işletilmesi planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
Keşan Kent Müzesi'nde Büfe Alanı Devralındı

Keşan Kent Müzesi’nde bulunan büfe alanı, 7 Ekim 2024 tarihi itibariyle Keşan Belediyesi Kent Hizmetleri Şirketi tarafından devralındı.

Milli Emlak Müdürlüğü’nden 3 yıl süreyle kiralanan büfe, artık Kent Hizmetleri Şirketi tarafından işletilecek. Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve beraberindeki heyet, devralınan alanda incelemelerde bulundu.

“ORTA TABAKAYA HİTAP EDECEK”

İncelemelerin ardından konuşan Başkan Özcan; “Kent Müzesi bahçemizde bulunan ve şu ana kadar boşta duran büfe kısmının devriyle ilgili 6 aydır yazışma yapılıyordu. Devrinin yapılmasıyla ilgili talebimiz kabul edildi. 7 Ekim itibariyle Milli Emlak Müdürlüğü ile sözleşme yaparak devrini aldık. Aylık 25 bin 300 TL kirayla Keşan Belediyesi Kent Hizmetleri Şirketi üzerinden 3 yıllık sözleşme yapıldı. Bu alanı, belediye olarak Kent Hizmetleri üzerinden işleteceğiz. İki başkan yardımcım ve Kültür İşleri Müdürümle birlikte burayı incelemeye geldik. 10 gün içerisinde gerekli düzenlemeyi yapmayı planlıyoruz. Bu alan, kötü ekonomik şartlar göz önüne alındığında orta tabakaya hitap edecek. Çayı, kahvesi ve simidi daha ucuza verilecek bir mekân olarak düşünüyoruz. Bu düşüncemizi hayata geçirmek bize kalıyor. Hayırlı olsun” dedi.

“AKSESUARLAR TAHRİP EDİLDİ”

Özcan; “Burası sahipsiz olunduğunda, gece kendisini bilmezler tarafından çevredeki aksesuarlar tahrip edildi. Burayı alarak en azından sahip çıkmış oluruz. Doğrudan da müzeye sahip çıkmış oluruz. En kısa zamanda buranın açılışında çay içmeye ve simit yemeğe geleceğiz. Keşan’a hayırlı olmasını diliyoruz” ifade etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.