Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan’da Çöp Konteynerleri Temizleniyor

Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile konteynerlerde hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
Keşan’da Çöp Konteynerleri Temizleniyor

Edirne’nin Keşan Belediyesi, şehrin temizliği ve halk sağlığını koruma amacıyla çöp konteynerlerini düzenli olarak temizleyip dezenfekte etmeye devam ediyor. Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile şehrin dört bir yanındaki konteynerlerde hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye yetkilileri, bu çalışmalarla kötü kokuların önlenmesi ve zararlı bakterilerin yayılmasının engellenmesini hedeflediklerini belirtti. Belediyeden yapılan açıklamada; "Keşan Belediyesi olarak, şehrimizin temizliğini ve hijyenini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm çöp konteynerleri düzenli olarak temizlenip dezenfekte edilerek halk sağlığı korunuyor" denildi.

Belediye, daha temiz ve sağlıklı bir Keşan için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini duyururken, vatandaşların da temizlik konusunda duyarlı olmaları ve çöplerini konteynerlere uygun şekilde atmaları konusunda uyarılarda bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.