Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşan Belediyesi’nden Sosyal Dayanışma Çağrısı

Keşan Belediyesi, sosyal dayanışma projesi kapsamında hayırseverlerin bağışladığı ev eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
Keşan Belediyesi’nden Sosyal Dayanışma Çağrısı

Edirne’nin Keşan Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever vatandaşları bir araya getiren sosyal dayanışma projesi kapsamında yaptığı açıklamada, bağışlarla destek bekleyen Keşanlılara umut olmayı sürdürdüklerini belirtti. Belediyeden yapılan açıklamada, hayırseverlerin bağışladığı ev eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak mutluluk ve umut dağıtıldığı ifade edildi.

Açıklamada; “Değerli bağışçılarımızdan teslim aldığımız ev eşyalarını, destek bekleyen hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Sizlerin katkısıyla yüzleri güldürüp, umut dolu yarınlara adım adım yürüyoruz. Bu dayanışma hareketine destek veren tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz” denildi.

Keşan Belediyesi, dayanışma halkasını genişletmek için yeni bağışçılara ihtiyaç duyduklarını vurguladı. İhtiyaç fazlası eşya ve kıyafetlerini bağışlamak isteyen vatandaşların 153 hattını arayarak bağışlarını ulaştırabilecekleri belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.