Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldüğü Kazanın Duruşması Doğum Gününde Görüldü

Havsa’da geçtiğimiz yıl meydana gelen ve bir kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili 4. duruşma bugün görüldü. Davanın görüldüğü bugün aynı zamanda kazada hayatını kaybeden kadının da doğum günüydü.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 17:37
Kaynak: HİLAL PEKER
Öldüğü Kazanın Duruşması Doğum Gününde Görüldü

Edirne'nin Havsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 39 yaşındaki Burcu Sirman'ın olayıyla ilgili tutuklu yargılanan sürücü bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşmanın 4. celsesi, kazada ölen genç kadının doğum gününün olduğu bugün görüldü.

Kaza, 10 Aralık 2023'te Edirne’nin Havsa ilçesi ışıklı kavşakta meydana geldi. İki aracın çarpıştığı kazada 39 yaşındaki Burcu Sirman hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralanmıştı. Kazaya neden olan aracın sürücüsü Cem D. hakkında, Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma' suçundan dava açıldı.

Davanın 4. celsesi bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Cem D. ile sanıkların avukatları ve kazada hayatını kaybeden Burcu Sirman'ın ailesi katıldı. Duruşmanın kazada hayatını kaybeden Burcu Sirman'ın doğum gününe denk gelen bugün görülmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Tutuklu sanık Cem D. bilerek böyle bir şey yapmadığını bir an dalgınlık ile kazanın yaşandığını ve pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.