Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kas Hastası Yakup’un Kampanyasına Muhtar Desteği

Edirne’de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken muhtarlardan Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nurcan Uzel’den örnek davranış. Uzel, çalışmalarının yanında, DMD kas hastası küçük Yakup Çalık’ın tedavisi için yardım kampanyasına da destek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 18:06
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Kas Hastası Yakup’un Kampanyasına Muhtar Desteği

Edirne’de 31 Mart seçimleri sonrası 7 mahallenin muhtarı kadın oldu. Seçilen kadın muhtarlar yaptıkları çalışmalarla kentte dikkat çekiyorlar. Edirne’nin yeni mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi muhtarı Nurcan Uzel de bu muhtarlardan birisi.

Seçildiği günden bu yana okunmuş kitap kampanyası, okul kıyafeti kampanyası, mahalle çocuk oyun parklarının yenilenmesi, kaldırımların ve yolların tamiri gibi birçok çalışmaya imza atan Uzel, şimdi de DMD kas hastası küçük Yakup için yardım kampanyasına destek oluyor. Muhtar Uzel, Edirne Valiliği tarafından onay verilmiş olan yardım kampanyası için hazırlanan zarfları mahallesinde dağıtıyor. Mahallesinde bulunan okullara zarflar bıraktığını ayrıca muhtarlığa gelen mahalle sakinlerine de zarf verdiğini söyleyen Uzel; “Küçük Yakup için ne yapsak az. Yakup’un tedavisi için 3 milyon 200 bin dolar paraya ihtiyaç var. Çok büyük bir miktar ama tüm Edirne birlik olursak bu parayı toplayabileceğimizi düşünüyorum. Herkesin imkanı dahilinde yardım yapabilmesi için zarfları gördüğüm herkese dağıtmaya çalışıyorum” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.