Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes

Edirne’de 1’inci Murat Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Edirne Polis Parkı’nda kermes düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:18
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes

Edirne 1’inci Murat Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Kaleiçi semtinde bulunan Edirne Polis Parkı’nda kermes düzenliyor.

Bugün saat 15.00’e kadar tüm vatandaşlar için açık olacak kermesin geliri, okulda ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim öğretimine katkı yapabilmek adına her yıl kermes düzenlendiğini belirten 1’inci Murat Anadolu Lisesi Müdürü Yakup Öz; “Bugün, 1’inci Murat Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes için buradayız. Öncelikle Polis Emeklileri Derneği yönetimine ve başkanına bizlere burayı açtıkları için teşekkür ediyoruz. Okul aile birlikleri okullarda bu zamanlarda kermesler yapıyorlar. Bizim de okula aile birliği yönetmeliğimizde olan maddelere istinaden okulumuzdaki ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim öğretimine katkı yapabilme adına okul aile birliğimiz bir kermes düzenledi. Hem halkımıza hem öğrencilerimize saat 15.00’e kadar açık olacak. Buradan gelecek olan gelirlerimiz okula aile birliği tarafından öğrencilerimizin ihtiyaçları için kullanılacak. Ayrıca bize katkı yapan esnaflarımıza, dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.