Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, yaşlıların toplumun en değerli parçaları olduğunu vurguladı. İba, yaşlıların hayatlarını kolaylaştırmanın ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamanın öncelikli görevleri arasında olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
İba'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Mesajında, yaşlıların geçmişin aynası ve geleceğin yol göstericileri olduğunu ifade eden İba, "Yaşlılarımız bizlere, geçmişten geleceğe yol gösterici, geçmişin aynası, geleceğin ışıkları oluyorlar. Kültürün, örf ve adetlerin yarına taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olan kıymetli büyüklerimizin tecrübeleri bizlere yön gösteriyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. Aziz Türk milletinin en önemli töresi olan yaşlılara değer vermek ve bu geleneği yaşatmak, bizlere düşen en önemli görevdir" dedi.

İba, yaşlıların yaşam kalitesini artırmak için hükümetin önemli adımlar attığını belirterek, huzurevleri, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri gibi kurumlarla yaşlılara daha huzurlu bir yaşam sağlandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki hassasiyetine de dikkat çeken İba, yaşlıların baş tacı olduğunu ifade etti.

Toplum olarak yaşlılara her zaman saygı ve hoşgörüyle yaklaşılması gerektiğini vurgulayan İba, onların her zaman sevgiyle uzanacak bir el beklediklerini söyledi. İba, "Tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, onlara huzur içerisinde sağlıklı ömür diliyor ve ellerinden öperek sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek mesajını sonlandırdı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.