Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Kültür Evi ve Kitap Kafe’de Kurslara Devam

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Şehit Öğretmen Halil Hilmi Sakarya Kültür Evi ve Kitap Kafe’de kursların bu yıl da devam edeceğini söyleyerek, tüm çocukları kurslara katılmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 13:05
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa Kültür Evi ve Kitap Kafe’de Kurslara Devam

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Şehit Öğretmen Halil Hilmi Sakarya Kültür Evi ve Kitap Kafe’de bu yıl da kursların devam edeceğini duyurdu.

Başkan Özden, ilçede eğitim ve kültürel faaliyetlere verdikleri önemi vurgulayarak, yeni dönem kurs programı hakkında bilgi verdi.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Özden; “Havsa Belediyesi olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak, onların kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl Kültür Evi ve Kitap Kafe’de çeşitli kurslar düzenlenmişti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve kurslardan memnun kalmaları dolayısıyla, bu yıl da kurslarımızı sürdürme kararı aldık” dedi.

“MATEMATİK KURSLARIMIZA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Özden, özellikle matematik dersi ağırlıklı kurslar açmayı planladıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da matematik kurslarımıza devam etmeyi düşünüyoruz. Matematik dersinde öğrencilerimizin başarılı olmalarını önemsiyoruz ve onlara destek olmayı görev biliyoruz. Bunun yanı sıra talepler doğrultusunda İngilizce kursları da düzenleyebiliriz. İlçemizde yabancı dil öğrenimine yönelik talep artarsa, bu konuda da adımlar atmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZI KURSLARA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Havsa Belediyesi’nin eğitim ve kültür çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Özden, ilçede eğitime ve gelişime her zaman destek olmaya devam edeceklerini söylerken; “Kültür Evi ve Kitap Kafe’mizde sunduğumuz bu eğitim ve etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgiye ve kitaba erişimini kolaylaştırmak istiyoruz. Hem eğlenerek, hem de öğrenerek vakit geçirebilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.