Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Halk Pazarı'na Yoğun İlgi

Havsa’da her hafta Cumartesi günü kurulan Halk Pazarı, bu hafta da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 11:12
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa Halk Pazarı'na Yoğun İlgi

Edirne’nin Havsa ilçesinde en hareketli sosyal ve ticaret alanlarından biri olan pazar, hem yerli halkın hem de çevre köylerden gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Gıda, giyim, ev ihtiyaçları ve yöresel ürünlerin yer aldığı pazarda esnaf, satışlardan memnun olduklarını dile getirirken, vatandaşlar da alışveriş keyfini yaşadı.

PAZARDA YERLİ VE ORGANİK ÜRÜNLER DİKKAT ÇEKTİ
Havsa Halk Pazarı’nda bu hafta yerel üreticilerin stantları büyük ilgi gördü. Organik sebze ve meyve satışlarının yanı sıra, ev yapımı peynir, salça ve turşu gibi ürünler tezgâhlardaki yerini aldı. Özellikle doğal ve taze ürün arayışında olan tüketiciler, üreticilerle birebir iletişim kurarak güvenle alışveriş yaptı.

ESNAF SATIŞLARDAN MEMNUN
Havsa’daki pazar esnafı, bu haftaki yoğunluktan oldukça memnun olduklarını belirtti. Havaların da güzel olmasıyla birlikte alışverişe gelenlerin sayısında artış yaşandığını ifade eden esnaf, "Vatandaşlarımız hem alışveriş yapıyor hem de pazarın sosyal ortamının tadını çıkarıyor. İşlerimiz gayet iyi gidiyor, umarız her hafta bu yoğunluğu yakalarız" şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.