Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümüş'ten AK Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Veda

AK Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş, iki yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
Gümüş'ten AK Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Veda

Gümüş, bugünkü açıklamasında, bu süreçte kendisine destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve parti teşkilatına teşekkür etti.

Gümüş yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Kıymetli Uzunköprülü Hemşerilerim 2 yıldır yürütmekten gurur duyduğum Ak Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden bugün itibari ile af talebimi İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza iletmiş bulunuyorum.

Rabbim daha 5 yaşındayken, bir çocukken, mitingden mitinge kongreden kongreye koştuğum partime, daha da önemlisi bir dava ve yaşam biçimi olarak gördüğüm dünyanın en büyük siyasi hareketinde “Gençsin Önde Yürü” diyen Liderim Recep Tayyip Erdoğan’a yol ve dava arkadaşlığı yapmayı nasip etti.

Bunu bir veda değil bayrak yarışı olarak görüyorum ve davamıza nerede olursak olalım ilk günkü aşk ile sahip çıkacağım.

Öncelikle, bu kutlu davada bizlere güvenen, büyük sorumluluklar yükleyen ve her zaman yolumuzu açan ve güç veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Görevim süresince benden desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan’a, Edirne Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’a, Ak Parti Edirne İl Başkanımız Sayın Belgin İba’ya, geçmiş dönem Edirne Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Burak Cambaz’a, Edirne Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Barış Gündoğdu’ya, ekibime, ilçe ve kadın kolları başkanlarıma, her kademede birlikte görev yaptığım dava arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bundan sonra da AK Parti’mizin çatısı altında, hangi görev verilirse verilsin aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceğimi ifade etmek isterim. Bayrağı devralacak olan dava kardeşime ve ekibine de şimdiden başarılar diliyorum. Bu davada hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğimize olan inancım tamdır. Saygılarımla.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.