Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidan'dan Açık Öğretim Lisesi Kayıt Açıklaması

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, 18 yaşını doldurmuş vatandaşlar için açık öğretim liselerine kayıt süreci hakkında bir bilgilendirme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:15
Kaynak: ERGİN SÖZER
Fidan'dan Açık Öğretim Lisesi Kayıt Açıklaması

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, eğitimde erişim fırsatlarının artırılması kapsamında açık öğretim lisesine yeni kayıtların e-Devlet Kapısı üzerinden kolaylıkla yapılabileceğini belirtti.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Fidan, açıklamasında şunlara yer verdi:
“E-okul sisteminde öğrenim bilgileri bulunan ve 18 yaşını doldurmuş vatandaşlarımız, herhangi bir okul ya da kuruma gitmelerine gerek kalmadan, e-Devlet Kapısı üzerinden açık öğretim liseleri bilgi yönetim sistemine giriş yaparak kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Eğitim erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan bu kayıt işlemleri, 24 Ekim 2024 Perşembe gününe kadar devam edecektir.”

Fidan ayrıca vatandaşların kayıt işlemleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için Millî Eğitim Bakanlığı’nın resmi web siteleri olan maol.meb.gov.tr ve aol.meb.gov.tr adreslerinden ve kayıt ve diğer işlemler için MEBİM 444 0 632 danışma hattından da destek alınabileceğini belirtti.

Fidan son olarak vatandaşları zamanında kayıt yapmaları konusunda uyardı ve e-Devlet Kapısı üzerinden yürütülen bu hizmetin kolaylık sağlayacağını belirtti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.