Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin; “Emeklerimizin Çalındığına İnanıyoruz”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti’nden istifa ederek CHP’ye geçen Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin ile ilgili konuştu. Engin, CHP ile ilgili herhangi bir sorunları olmadığını söylerken; “Hangi partiye geçtiği önemli değil; başka partiye de geçebilirdi. Bizim emeklerimizi çaldığına inanıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 13:49
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Engin; “Emeklerimizin Çalındığına İnanıyoruz”

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde İYİ Parti’den aday olarak Uzunköprü Belediye Başkanlığı’na seçilen Ediz Martin, partisinden istifa ettikten sonra dün düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçti.

İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in istifa ederek CHP’ye geçmesi ile ilgili açıklama yaptı. Batı Ekspres’e konuşan Başkan Engin, CHP ile ilgili hiçbir sorunları olmadığını belirtirken; Martin’in istifası ile Uzunköprü’deki İYİ Partililerin emeklerinin çalındığını söyledi.

“CHP İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR SORUNUMUZ YOK”

Engin, Uzunköprü’de seçim döneminde Martin’in başkanlığı için çalışan İYİ Partililerin emeklerinin çalındığını belirterek; “Hayırlısı olsun ama oradaki arkadaşlarımızın emeğinin çalındığını düşünüyorum. CHP ile ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Bu şekilde bir yanlış anlaşılma olmasın. Ama gece gündüz çalışan bir ekibimiz vardı. Buna karşılık o arkadaşımız böyle bir davranış yapınca üzüldük” ifadelerini kullandı.

“HANGİ PARTİYE GEÇTİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL”

Martin’in İYİ Parti’den istifa ederek başka bir siyasi partiye geçmesinin etik olmadığını söyleyen Engin; “Bu etik değil. Bizim emeklerimizle belediye başkanı seçiliyor, hiçbir somut neden olmadan da partiden istifa ediyor. Hangi partiye geçtiği önemli değil; başka partiye de geçebilirdi. Bizim emeklerimizi çaldığına inanıyoruz. Bizim CHP ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok, onun şahsı ile problemlerimiz var. Biz şahsına çok yatırım yaptık. Bunun karşılığında da emeklerimizin çalındığını düşünüyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.