Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyetten Motosiklet Sürücülerine Eğitim

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, kentteki motosiklet sürücüleri ve kuryelere yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 17:12
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Emniyetten Motosiklet Sürücülerine Eğitim

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezinde yapılan eğitim programında motosiklet sürücülerine trafikte nasıl daha güvenli bir şekilde seyir edebilecekleri konusunda önemli ipuçları verdi. Özellikle hız limitlerine uyma, trafik kurallarına riayet etme ve sürüş sırasında dikkatli olmanın önemi vurgulandı.

REFLEKTÖR KOLLUK HEDİYESİ

Eğitim programı sonunda, motosiklet sürücülerinin ve kuryelerin gece sürüşlerinde daha görünür olmalarını sağlamak amacıyla reflektörlü kolluk hediye edildi. Emniyet yetkilileri, yeleklerin kullanımıyla gece trafik kazalarının azalacağına dikkat çekti.

“CEZA YEDİKLERİNDE KIZAN ARKADAŞLARIMIZ OLUYOR”

Eğitime katılan kurye çalışanı Recep Baskın, “Trafik kurallarına uymaya dikkat ediyoruz fakat aramızda bu kuralları suistimal eden kişiler olabiliyor. Her kurumda işini iyi yapmayan kişiler olduğu gibi bizde de oluyor. Bizler hata yapan kişileri gördüğümüzde uyarılarımızı yapıyoruz. Aramızda ceza yazıldığında kızan arkadaşlarımız oluyor ama biz ona uygun dille anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.