Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor Uzatmalarda Mağlup

Edirnespor, Nesine 3. Lig 4. Grup maçında deplasmanda Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü ile karşılaştı. 7’nci hafta karşılaşmasında sarı kırmızılılar, Bursa temsilcisine 90+9’uncu dakikada yediği gol ile 1-0 kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor Uzatmalarda Mağlup

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Edirnespor, 7’nci hafta karşılaşmasında Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü’ne konuk oldu.

İbrahim Yazıcı Nilüfer Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Levent Balcı yönetirken; yardımcılıklarını İbrahim Ethem Potuk, Tolga Düyüncü ve Umut Yalçınkaya yaptı.

Edirnespor sahaya Hüseyin Genç, Bahri Can Avcı, Kemal Can Aydemir, Ömercan Öndaş, Ensar Bilir, Nasrullah Dedemen, Fatih Ergen, Yunus Özdemir, Emre Gürsel Hürcan, Berkay Ceylan ve Batuhan Er ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Doğukan Kaya, Emre Şimşek, Hüseyincan Kırıkçı, Batuhan Uçan, Yağız Berkay Hazar, Yusuf Talha Yılmaz, Atakan Serin, Mert Aydın, Mustafa Apardı ve Efe Yüceer’den oluştu.

Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü ise sahaya Mehmet Cinpir, Yunus Emre Duyan, Ahmet Memiş, Rüştü Hanlı, Ali Mert Işık, Serhat Velioğlu, Bertu Alican Özyürek, Cüneyt Balçık, Çağrı Yağız Yasak, Ali Say ve Aykut Çift ilk 11’i ile çıktı. Bursa temsilcisinin yedekleri ise Hacı Ramazan Özkanlı, Turhan Kaya, Utku Burak Kunduzcu, Serhan Üresin, Kaan Onaran, Alp Huy, Yavuz Koç, Berat Altındiş, Hasan Gündoğdu ve Emin Can Uysal’dan oluştu.

UZATMADA GELEN GOL

Maçın ilk 45 dakikası, 2 takımın da karşılıklı ataklarıyla geçerken; 0-0’lık beraberlikle sona erdi. Maçın ikinci 45 dakikasında ise her 2 takım gol aradı. Karşılaşma 14 dakika uzatılırken; Bursa temsilcisi 90+9’uncu dakikada Berat Altındiş ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

4 PUANDA KALDI

Karşılaşmanın sonucu Edirnespor 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 4 puanda kaldı. Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü ise 3 galibiyet ve 4 beraberlik ile puanını 13’e çıkardı. Edirnespor, 26 Ekim Cumartesi günü evinde Sebat Gençlik Spor’u ağırlayacak. Tuncaspor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma, saat 15.30’da başlayacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.