Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirneliler En Çok Dünya Klasiklerini Okumayı Seviyor”

Edirne’de bir AVM’de açılan fuar sorumlusu Şakir Topsakal, Edirnelilerin fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek; “Edirneliler en çok Dünya Klasiklerini okumayı seviyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:43
Kaynak: HİLAL PEKER
“Edirneliler En Çok Dünya Klasiklerini Okumayı Seviyor”

Edirne'de bir alışveriş merkezinde düzenlenen kitap fuarı, kitapseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Fuarın sorumlusu Şakir Topsakal, etkinliğe gösterilen yoğun katılımın memnuniyet verici olduğunu belirterek, Edirnelilerin özellikle dünya klasiklerine olan ilgisinin dikkat çektiğini söyledi.

Topsakal, fuarın açıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek, Dostoyevski, Tolstoy, Victor Hugo gibi klasik edebiyatın önde gelen yazarlarının eserlerinin fuarda en çok satılan kitaplar arasında olduğunu belirtti.

“ZAMANSIZ KİTAPLAR OLARAK ÖNE ÇIKIYOR”

Topsakal; “Edirneliler kitaba ve okumaya gerçekten değer veriyor. Fuarda en çok ilgi gören kitaplar ise dünya klasiklerinden oluşuyor. Bu eserler, her yaştan okuyucunun tercih ettiği, zamansız kitaplar olarak öne çıkıyor. Klasik eserler, her zaman okunabilirliği olan ve her nesilden okuyucunun ilgisini çeken kitaplar. Özellikle lise ve üniversite öğrencileri, fuar boyunca bu eserleri tercih ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.