Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne İl Müftülüğü Görevlileri Bulgaristan'da Hizmet İçi Eğitim Semineri Verdi

Edirne İl Müftülüğü görevlileri, Bulgaristan’ın Kırcaali Bölge Müftülüğü tarafından düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri'ne katılarak, bölgedeki görevli ve gönüllü kadınlara dört oturumdan oluşan bir eğitim programı sundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne İl Müftülüğü Görevlileri Bulgaristan'da Hizmet İçi Eğitim Semineri Verdi

Seminer, İmam-Hatip Faruk Aşçı’nın Kur’an tilavetiyle başladı. Ardından Kırcaali Müftüsü Basri Eminefendi ve Türkiye’nin Filibe Başkonsolosluğu Sosyal İşler Ataşesi Mehmet Kahvecioğlu selamlama konuşmaları yaptı.

Eğitim programının ilk oturumunda, Edirne İl Müftü Yardımcısı Sabiha Yılmaz "Vaaz ve irşad faaliyetleri ile manevi eğitimin önemi" konulu seminer verdi. İkinci oturumda, FSM 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yöneticisi Hatice Tudan "Yaş gruplarına göre din ve ahlak eğitimi: 4-6 yaş Kur’an kursları etkinlik örnekleri" başlıklı sunum gerçekleştirdi. Üçüncü oturumda ise Mevlânâ Kur'an Kursu öğreticisi Betül Engin, "Cenaze techiz ve tekfin hizmetleri eğitimi" hakkında bilgi verdi.

Son oturumda tekrar söz alan İl Müftü Yardımcısı Sabiha Yılmaz, "Kapanış ve sertifika takdimi: Genel Kur’an kursları hizmetleri ve kadınların rolü" konulu semineri sundu. Program, karşılıklı görüş alışverişleri ve değerlendirme konuşmalarının ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.