Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’deki Amatör Liglerde Fikstür ve Kura Heyecanı

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2024 -2025 Sezonu Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig’in fikstür ve kura çekimi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:17
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’deki Amatör Liglerde Fikstür ve Kura Heyecanı

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2024 – 2025 Sezonu Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig’in fikstür ve kura çekimi Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Yıldırım, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kerem Göker Koçak, TFF Edirne İl Temsilcisi Yavuz Çiroz, İl Hakem Kurulu Başkanı Coşkun Doğan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Öztürk ve kulüp temsilcileri katıldı.

Programda ilk olarak Süper Amatör Lig’de tertip komisyonu üyelikleri seçildi. Yapılan oylamada tertip komitesi asıl üyeliklerine Çetin Mercan, Ali Osman Can ve Eser Arda seçildi. Yedek üyeliğe ise Bahadır Arabulan, Ömer Bahar ve Harun Saygı seçildi.

Tertip komisyonu üyelerinin seçiminden sonra Süper Amatör Lig’in grupları belirlendi. Gruplar şu şekilde; İpsala Spor, Kaleiçi Spor, Keşan Anafartalar Spor, Keşan İdman Yurdu, Lalapaşa Spor, Mega Genç Spor, Osmanlı Spor, Tunca Spor, Uzunköprü Spor ve Yeniimaret Spor.

Süper Amatör Lig’de ilk hafta oynanacak karşılaşmalar ise şu şekilde;

Lalapaşa Spor -Osmanlı Spor
Mega Genç Spor – Kaleiçi Spor
Tunca Spor-Keşan İdman Yurdu Spor
İpsalaspor-Anafartalar Spor

Uzunköprü Spor- Yeni İmaret Spor

Süper Amatör Lig’de İlk hafta oynanacak karşılaşmaların tarihi 3 Kasım 2024 tarihi olduğu belirtildi.

1’İNCİ AMATÖR LİG FİKSTÜR VE KURA ÇEKİMİ

Süper Amatör Lig’de ilk hafta oynanacak karşılaşmalardan sonra 1. Amatör Lig’de fikstür ve kura çekimi gerçekleştirildi. Toplamda 17 takımın mücadele edeceği grupta, maçlar Kasım ayının ilk ve ikinci haftasında başlayacak. Gruplarında şampiyon olarak tamamlayan 4 takım, Süper Amatör Lig’e yükselme şansı elde edecek. Grupları son iki sırada bitirenler ise 2. Amatör kümeye düşecek.

MERKEZ SPOR KULÜPLERİ VE EŞLEŞMELERİ

Edirne 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımlar merkez ve ilçe olmak üzere 2 gruba ayrıldı. Merkez spor kulüpleri şu şekilde; Yeniimaret Spor, Kazanova Spor, Çarşı Spor, Atagenç Spor, Hıdırağa Spor, Kirişhane Spor, Saraçhane Spor, Karaağaç Spor ve Süloğlu Spor. Merkez spor kulüpleri karşılaşmalarını 10 Kasım’da yapacak.

EŞLEŞMELER

Karaağaç Arda Spor- Yeni Mahalle Spor

Kazanova Spor- Saraçhane Spor

Kişişhane Spor-Çarşı Spor

Atagenç Spor-Hıdırağa Spor

Bay-Süloğlu Spor

İLÇE SPOR KULÜPLERİ

Edirne 1.Amatör Lig’de ilçede mücadele edecek spor kulüpleri şu şekilde; 18 Kasım Spor, Subaşı Spor, Kırcasalih Spor, Küplü Spor, Yeni Karpuzlu Spor, 1964 Yıldız Spor, Aşçıoğlu Spor ve Keşan Kültür Spor

EŞLEŞMELER

Kırcasalih Spor- Subaşı Spor

Küplü Spor- 18 Kasım Spor

Yenikarpuzlu Spor-Aşçıoğlu Spor

1964 Yıldız Spor- Keşan Kültür Spor

Sonuçların belirlenmesinin ardından program sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.