Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Uzm. Dr. Ayşegül Polat Kliniğini Açtı

Edirne’de Uzman Doktor Ayşegül Polat, kendi kliniğini açtı. Polat, deri hastalıkları tanı ve tedavisi, aynı zamanda estetik uygulamalar alanında hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 12:40
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Uzm. Dr. Ayşegül Polat Kliniğini Açtı

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde, 8 yıl süresince Cildiye Polikliniğinde Uzman Doktor olarak görev yapan Ayşegül Polat, Aliva Residence’de kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başladı. Modern tıbbın en son teknolojileri ve yöntemlerini kullanarak hastalarına tanı ve tedavi hizmeti sunacak olan Dr. Polat, aynı zamanda estetik uygulamalar konusunda da bölge halkına önemli bir alternatif sunacak.

Edirne halkına daha iyi hizmet verebilmek için kendi kliniğini açmaya karar verdiğini söyleyen Polat, aynı zamanda hastalara daha kaliteli vakit ayırabildiğini ifade etti. 

“HASTALARIM YENİ BİR YERİM OLDUĞU İÇİN ÇOK MEMNUNLAR”

Polat, geri dönüşlerin güzel olduğunu belirterek; “İnönü Üniversitesi 2009 mezunuyum. 5 yıl süresince asistanlığımı orada yaptım. 2015 yılında Malatya’ya atandım. Daha sonra eş durumu nedeniyle Edirne’ye geldim. 8 yıl süresince Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde Cildiye Polikliniğinde uzman doktor olarak görev yaptım. Kliniğimi açmak için aslında hastalarım beni yönlendirdi. Daha özel ilgilenebilmem, daha fazla vakit ayırabilmem için öneri de bulundular. Neden böyle bir yer yok? Hem dermatolojik hem estetik alanında güvenilir bir yer arıyoruz gibi söylemler oldu. Onun dışında ben de kendime ait bir yerde daha iyi bir hizmet verebileceğimi düşündüm. Edirne halkına hizmet verebilmek için hem standardı yüksek bir yer yapmak istedim hem de zaman ve donanım açısından elimizden gelenin en iyisini yapacağımı düşündüm. Hastalarım yeni bir yerim olduğu için çok memnunlar” dedi.

“ESTETİK UYGULAMALAR ALANINDA DA HİZMET VERİYOR OLACAĞIZ”

Vatandaşların, estetik işlemlerin yapıldığını duyunca mutlu olduklarını söyleyen Polat; “Estetik uygulamalar alanında da hizmet veriyor olacağız. Botoks ve dolgu işlemleri, saç dökülmesinde PRP Mezoterapi, gençlik aşısı / Somon DNA, altıniğne RF iz tedavisi cilt gençleştirme, BBL Lazer ile kırmızı yüz leke tedavisi, sıvı yüz germe ve kriyoterapi gibi işlemleri burada uzman doktor eşliğinde güvenilir bir şekilde yaptırabilecekler.  Vatandaşlarımız, güvenilir bir yerde bir uzman eşliğinde estetik işlemlerin yapıldığını duyunca mutlu oluyorlar” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.