Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de ‘Nail Art'a Öğrencilerden Yoğun İlgi

Edirne’de Güzellik Uzmanı olan Beyza Karakuzu, öğrencilerin ‘Nail Art’a yoğun bir ilgisi olduğunu belirterek; “Müşteri kitlemin büyük bir kısmını üniversite öğrencileri oluşturuyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 15:25
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne'de ‘Nail Art'a Öğrencilerden Yoğun İlgi

Edirne'de güzellik uzmanı olarak hizmet veren Beyza Karakuzu, özellikle üniversite öğrencilerinin "Nail Art" uygulamalarına büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Karakuzu, yaptığı açıklamada öğrenci kitlesinin iş hacminin büyük bir bölümünü oluşturduğunu belirtti.

Karakuzu, özellikle mezuniyet, özel etkinlik, tatil gibi dönemlerde taleplerin arttığını belirterek, gençlerin Nail Art’ı kişisel tarzlarını ortaya koyma aracı olarak gördüğünü ve bu uygulamanın sadece bir güzellik hizmeti değil, aynı zamanda yaratıcı bir sanat olduğunu vurguladı.

“GENÇLER KİŞİSEL TARZLARINI PARMAK UÇLARINA TAŞIYOR”

Karakuzu; “Benim müşteri kitlemin büyük bir kısmını üniversite öğrencileri oluşturuyor. Öğrenciler daha trend modelleri ve farklı tasarımları denemeye açık oluyorlar. Özellikle mezuniyet, özel etkinlikler veya tatil dönemlerinde talepler artıyor. Ama genel olarak yerel halkın bu alandaki ilgisi çok yüksek değil. Gençler kişisel tarzlarını parmak uçlarına taşıyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.