Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Kış Sezonunda Saç Trendleri Neler?

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, kış sezonu saç trendleri hakkında bilgi verdi. Özsoy, bu kış aylarında öne çıkacak saç modellerinin ve renklerinin neler olacağını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 14:33
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Kış Sezonunda Saç Trendleri Neler?

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, kış sezonu saç trendleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Özsoy, bu kış kadınların saç stilinde daha doğal ve hacimli görünümlerin öne çıktığını belirtti. "Doğal dalgalar ve hacimli saçlar, bu sezonun vazgeçilmezleri arasında" diyen Özsoy, özellikle ombre ve balyaj tekniklerinin de popülaritesini koruduğunu vurguladı.

Kış aylarının soğuk etkisiyle saçların kurumasına karşı, nemlendirici ürünlerin kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Özsoy, saç renklerinde koyu tonların öne çıktığını, kahverengi ve siyah renklerin daha fazla tercih edildiğini söyledi.

“PASTEL TONLARINDAKİ RENKLER, SICAK BİR HAVA KATACAK”

Özsoy; “Bu kış, doğal ve sade görünümün ön planda olacağını kesinlikle söyleyebilirim. Minimalist bir estetik, saç modasında bu dönemde büyük bir yer tutacak. Kadınlar, abartılı ve karmaşık stillerden uzaklaşarak, daha sade ve zarif görünümü tercih edecekler. Özellikle pastel tonlarındaki renkler, kış aylarının soğuk havasıyla birlikte sıcak bir hava katacak. Saçlarda doğal ışıltı ve yumuşak geçişlerle harmanlanan bu tonlar hem günlük hayatta hem de özel etkinliklerde rahatlıkla kullanılabilecek. Bunun yanı sıra, sade ve doğal stiller, bakım açısından da avantaj sağlıyor. Daha az kimyasal işlem gerektiren bu tarzlar, saçların sağlığını korumaya yardımcı olurken, aynı zamanda kendilerini daha özgür hissetmelerini sağlayacak” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.