Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Kan Donduran Cinayet

Edirne'de babasını tabancayla öldürdükten sonra parçalara bölüp yakan, ardından da dere yatağına atan cani evlat adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 18:01
Kaynak: ŞENER URFA
Edirne’de Kan Donduran Cinayet

Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde yaşayan 58 yaşındaki Ş.Y., 27 yaşındaki oğlu C.Y. tarafından canice katledildi.

İddialara göre; cani evlat babasını tabancayla vurarak öldürdü. Ardından cesedi baltayla parçalara bölüp, ateşle yaktı. Daha sonra da babasının cesedini dere yatağına atan cani evlat, saatler sonra babasının kayıp olduğunu belirterek, jandarmaya ihbarda bulundu.

Köye gelerek araştırma başlatan ekiplere yer tarifinde bulunan cani evlat, sürekli mezarlık bölgesinde araştırmaları yoğunlaştırdı. Jandarma ekiplerinin istihbarat çalışmaları çerçevesinde şüpheli, gözaltına alındı. Çalışmaları geniş çerçevede yürüten ekipler, oğlu tarafından canice katledilen babanın cesedini dere yatağında buldu.

Olay yerinden yapılan incelemelerinin ardından ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan cani evlat, yoğun güvenlik önlemleri altında Edirne Adliyesi’ne sevk edildi. Şahsın adliyedeki işlemeleri devam ediyor.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.