Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne’de Daha Çok Vatandaşa Ulaşmayı Hedefliyoruz”

EMADDER Edirne İl Temsilci Çiler Kopan, Edirne'de temsilcilik binası açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “Artık bize ait bir yerimiz var. Edirne’de daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 16:43
Kaynak: HİLAL PEKER
“Edirne’de Daha Çok Vatandaşa Ulaşmayı Hedefliyoruz”

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), Edirne’deki çalışmalarını genişleterek, şehirde temsilcilik binası açmıştı. Derneğin Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, açılışla ilgili duyduğu mutluluğu ifade ederek, yeni temsilcilik binasının hem dernek üyeleri hem de emeklilik konusunda bilgilendirme bekleyen vatandaşlar için önemli bir merkez olacağını belirtti.

“VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kopan; “Artık biz de kendi yerimize sahibiz ve bu hem dernek çalışmalarımızı daha etkin bir şekilde sürdürebilmemiz hem de vatandaşlarımıza daha geniş kapsamlı bilgilendirmeler yapabilmemiz açısından büyük bir adım. Edirne’de daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu temsilcilik binası, sadece bir başlangıç. Önümüzdeki dönemde emeklilik süreçlerindeki sorunların çözümüne yönelik çeşitli projeler ve kampanyalar başlatmayı planlıyoruz. Bizler, emeklilik hakkını kazanmış ancak çeşitli nedenlerle bu haklarını kullanamayan vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İSTANBUL MİTİNGİNE DAVET

Kopan, 27 Ekim saat 14.00’de İstanbul Kartal Miting alanında düzenlenecek olan “Kademeli Emeklilik” mitingine herkesi davet etti.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.