Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne, Cumhuriyet’in 101. Yılını Coşkuyla Kutlamaya Hazırlanıyor

Edirne, Cumhuriyet’in 101. yılını coşkulu etkinliklerle kutlayacak. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen “Zaferden Cumhuriyete Fener Alayı” 29 Ekim Salı günü saat 20.00’de Şükrüpaşa İlkokulu önünden başlayacak. Ellerinde fenerler ve Türk bayraklarıyla yürüyüşe katılacak vatandaşlar, Atatürk Bulvarı boyunca ilerleyerek Cumhuriyet’in yıl dönümünü hep birlikte kutlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne, Cumhuriyet’in 101. Yılını Coşkuyla Kutlamaya Hazırlanıyor

Fener Alayı’nın ardından Cumhuriyet coşkusu, ünlü sanatçı Gökçe’nin vereceği halk konseriyle devam edecek. Gökçe, sahne enerjisi ve sevilen şarkılarıyla Edirnelilere unutulmaz bir performans sunacak. Saraçlar Caddesi’nde gerçekleşecek konser, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak isteyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın açıklamasında, “Cumhuriyet’imizin temelleri, 101 yıl önce büyük bir zaferle atıldı. Edirne olarak, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu özel gecede, Edirne’miz tek yürek olacak. Tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim Salı akşamı büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz fener alayı ve ardından Saraçlar Caddesi’ndeki Gökçe konserimize bekliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.