Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi Ödeme Ağı Genişliyor

“Kolay Ödeme, Hızlı Hizmet” sloganıyla hareket eden Edirne Belediyesi, vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Edirne Belediyesi vatandaşların ödeme işlemlerini daha da kolaylaştırmak adına Türkiye İş Bankası ve QNB Finansbank ile online entegrasyonunu tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Belediyesi Ödeme Ağı Genişliyor

Edirneli vatandaşlar, artık Türkiye İş Bankası mobil ve internet bankacılığı üzerinden su faturası ve vergi ödeme işlemlerini, QNB Finansbank mobil ve internet bankacılığı üzerinden ise belediyeye ait tüm ödeme işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

DAHA FAZLA BANKA, DAHA FAZLA KOLAYLIK

Edirne Belediyesi, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Akbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Denizbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası gibi bankalarla mevcutta online tahsilat işlemlerini yürütmekteydi. Tüm bu bankaların yanına Türkiye İş Bankası ve QNB Finansbank’ın da eklenmesiyle, vatandaşların ödeme seçenekleri daha da genişlemiş oldu.

Ayrıca, Türkiye Finans Bankası, Garanti Bankası ve Şekerbank’tan su faturası ödemeleri için otomatik ödeme talimatı verilebilecek. Böylelikle su faturaları gecikmeden ödenecek.

E-DEVLET VE RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN ÖDEME

Vatandaşlar ayrıca bankaların yanı sıra, E-devlet kapısı ve Edirne Belediye Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden de tüm ödeme işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilecek.

EDİRNE BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINZDA

Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Av Filiz Gencan Akın, “Edirne Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın memnuniyeti ve konforu en büyük önceliğimiz. Birlikte Daha Güçlüyüz sloganıyla hizmetlerimizi en üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.