Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi Halk Oyunları Topluluğundan Uluslararası Birincilik

Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Maleshevo Müzik ve Dans Festivali’ne Türkiye adına katılan Edirne Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Belediyesi Halk Oyunları Topluluğundan Uluslararası Birincilik

Bulgaristan’ın Blagoevgrad ilinde Ustrumyani Belediyesi tarafından 4-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen uluslararası halk oyunları festivaline Edirne Belediyesi ile birlikte İtalya, Malta, Ukrayna, Karadağ, Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni temsil eden ekipler katıldı.

Festivalde düzenlenen Halk Dansları Yarışması’nda Gürkan Güzelharcan yönetimindeki Edirne Belediye Başkanlığı Halk Oyunları Topluluğu birincilik ödülüne layık görüldü.

Festival renkli görüntülere sahne oldu. Müziğin ve ritmin, dilleri ve dinleri aşan buluşmasında birinci olan Edirne Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’ni kutlayan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın;  “Halk oyunları ekibimiz başarılarını sürdürüyor. Ekibimize, bizleri birincilikle gururlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin aydınlık yüzleri gençlerimiz dünyanın dört bir yanında ülkemizi gururla temsil ediyorlar ve etmeye de devam edecekler. Bizler de gençlerimizin her daim yanlarında olacağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.