Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde Kuşakları Buluşturdu

Edirne Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenleyerek nesilleri bir araya getirdi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreşi öğrencileri aile büyükleriyle birlikte merkeze ziyarette bulunarak çiçek dikme etkinliğine katıldı. Etkinliğe Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın da katılarak ailelerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde Kuşakları Buluşturdu

Çocuklar, aile büyükleriyle birlikte keyifli vakit geçirirken, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bahçesinde çiçek dikimi gerçekleştirdi. Bu sırada minikler, büyüklerinden bahçe işleri konusunda bilgi alarak onların tecrübelerinden faydalanma fırsatı buldu.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, bu anlamlı günde çocukların aile büyükleriyle bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, “Yaşlılarımız geçmişin aynasıdır. Onların deneyimlerinden yararlanmak ve değerini bilmek için farkındalık yaratmak istiyoruz. Çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek hem dayanışmayı güçlendirmeyi hem de unutulmaz anılar yaratmayı amaçladık. Yaşlılarımızın huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi bizim en büyük önceliklerimizden biridir. Edirne Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız. Bugün gerçekleşen bu buluşma, kuşaklar arası bağı güçlendirmek adına çok değerli. Her iki kuşağın da birbirinden öğreneceği çok şey var” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.