Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dural Ailesinin Mutlu Günü

Edirne ve Trakya genelinde sevilen program yapımcısı, sunucusu ve Süloğlu Belediye Başkanının Özel Kalemi Recep Dural’ın kız kardeşi Ece Nur Dural, Çatalca’da düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Çatalca Belediyesi Muratbey Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğün merasiminde, Ece Nur Dural ve Çağlar Ödemiş alkışlar eşliğinde salona giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
Dural Ailesinin Mutlu Günü

Düğüne Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve Edirne Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Egemen Ilgın’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Recep Dural, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli başkanlarımıza, camiamıza ve Süloğlu’ndaki çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katılamayarak tebrik mesajları ve çelenk gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Candan Yüceer’e, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Zeybek’e, CHP İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik’e, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e ve Lalapaşa Belediye Başkanımız Zafer Sezgin Geldi’ye çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diler, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza da minnettar olduğumu belirtmek isterim” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.