Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Yol Yarışı 27 Ekim'de Start Alıyor

Edirne Bisiklet Kulübü (EBİS) Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, 27 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yol Yarışı hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:45
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Cumhuriyet Yol Yarışı 27 Ekim'de Start Alıyor

Edirne Bisiklet Kulübü (EBİS) Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, 27 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yol Yarışı hakkında Selimiye Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya; EBİS Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt'un yanı sıra, EBİS Başkanı Sadi Çalışkan ve kulüp üyeleri katıldı.

“MADDİ ÇIKARIMIZ OLMADAN FAALİYETLERİMİZİ YAPIYORUZ”

Basın açıklamasını okuyan EBİS Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, "EBİS olarak bisiklet sporunu amatör bir ruh ve sevgiyle her kesime sevdirmek, yaygınlaştırmak en önemli ilkelerimiz ve inancımız olmuştur. Hiçbir maddi çıkarımız olmadan faaliyetlerimizi yapıyor ve bundan sonrada yapacağız. Bu hedeflerimiz kapsamında yer alan ve Geleneksel hale getirdiğimiz Cumhuriyet Kupası Yol Yarışı 27 Ekim 2024 Pazar günü 15. kez gerçekleştirilecektir Katılan sporculardan ücret alınmadan bisiklet lisansının olması şartı ile kayıt yapılmak suretiyle kayıt olunan yarışımız 27 Ekim 2024 Pazar günü Büyük erkek, Master erkek ve Bayanlar olmak üzere 3 kategoride düzenlenecek olup yarışımızda Bisiklet Federasyonu belgeli ve aynı zamanda kulübümüz üyesi 4 Bisiklet Hakemi görev yapacaktır Yarış Merkez Binevler Hacıkuşlar Durağından başlayarak-Kırkpınar Heykeli- Trakya Üniversitesi yolu-Havsa ilçesi-Necatiye Köyü-Yolageldi Köyü gidiş ve dönüş istikameti olmak üzere D-100 karayolu istikametinde gidiş ve dönüş olmak üzere toplam 76 km’lik bir parkuru kapsamaktadır. Yarışımızın 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 09.00 'da başlayıp saat 12.00 'de bitmesi hedeflenmektedir. Akabinde saat 12.30 'da ödül töreni düzenlenmek suretiyle program sona erecektir. Yarışımız Sayın Edirne Valimiz Yunus Sezer'in himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Edirne Belediyesi, Edirne Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Edirne Jandarma Komutanlığı, Edirne Emniyet Müdürlüğü, Edirne Kızılay Şubesi, Edirne Yeşilay Şubesi, Gate Bilişim-Serkan Doruk Tufan, Özel Ekol Hastanesi, Kerimoğulları Bisiklet, inci Grup ve bu yıl ilk kez yarışımızda çip sistemini uyguladığımız Gate Timing firmalarının destek ve sponsorlukları ile organizasyonumuz gerçekleşmekte olup kurum ve firmalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Aynı zamanda dereceye giren sporculara Trakya Üniversitesi Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyemiz Gürkan Uzunköprü tarafından özel tasarım madalyalar ve genel klasman birincisine yine özel tasarım kupa verilecektir “dedi.

"BUGÜN İTİBARIYLA 140 SPORCU KAYIT YAPTIRDI"

Kurt, "Yarışımızın ödülleri dereceye giren sporculara; yarım altın, 2. çeyrek altın, 3. gram altın olup, ayrıca genel klasman birincisine Cumhuriyet altını ve bir adet bisiklet verilecektir. Organizasyonumuza destek ve sponsor olan kurum ve firmalarımız ile kulüp olarak toplam 40 gönüllü ile gerçekleştireceğimiz organizasyonumuza bugün itibarıyla 140 sporcu kayıt yaptırmış bulunmakta olup kayıtlarımız 24 Ekim 2024 Perşembe saat 23:59 itibarıyla sona erecektir. Yarışımıza katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diler, bu büyük organizasyona tüm halkımızı davet ederiz" ifadelerine yer verildi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.