Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Rozeti Takan Martin'e İlk Ziyaret

CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, rozet takma töreni ile CHP'ye geçen Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'i makamında ziyaret etti. CHP belediye başkanları ve örgütlerinin de katıldığı ziyarette, Martin için "Aramıza tekrar hoş geldiniz" sözlerine yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
CHP Rozeti Takan Martin'e İlk Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, bugün düzenlenen rozet takma töreni ile CHP'ye geçen Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Taybıllı'ya ziyarette CHP Parti Meclis Üyesi Berker Esen, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Turgut Özgüç, CHP Edirne İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

"ARAMIZA TEKRAR HOŞ GELDİNİZ"

Ziyaretin ardından CHP İl Örgütü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Uzunköprü İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz rozet takma töreninden sonra Belediye Başkanımız Ediz Martin’i makamında ziyaret ettik. Birlikte, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyacak, halkımızın refahı için çalışacak ve her zaman olduğu gibi özgürlük, adalet ve demokrasi ilkeleri ışığında ülkemize hizmet edeceğiz. Aramıza tekrar hoş geldiniz" ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.