Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Edirne’den Yaşam Hakkı Mitingine Davet

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 27 Ekim Pazar günü düzenlenecek yaşam hakkı mitingine Edirnelileri davet etti. Balkanlı, miting için parti binası önünden araç kaldırılacağını açıklarken; “Bu kabul edilemez tablo karşısında toplumun tüm kesimlerini bir araya getirmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 14:11
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
CHP Edirne’den Yaşam Hakkı Mitingine Davet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde düzenlenecek yaşam hakkı mitingine Edirnelileri davet etti.

Balkanlı, 27 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Beşiktaş’ta düzenlenecek miting için araç kaldırılacağını söylerken; toplumun tüm kesimlerini mitingde bir araya getirmek istediklerini söyledi.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ BİR ARAYA GETİRMEK İSTİYORUZ”

Türkiye’nin dört bir yanında kadın cinayetlerinin, gençlere yönelik tehditlerin, hayvanlara yönelik katliamların yaşandığını belirten Balkanlı; “Bunlar bizi derin bir üzüntüye ve endişeye sevk etmektedir. Her gün canlarımızın katledildiği, bebeklerin öldürüldüğü, gençlerimizin kaybolduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu kabul edilemez tablo karşısında toplumun tüm kesimlerini bir araya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YAŞAM HAKKI MİTİNGİNE HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Balkanlı, AK Partili belediyelerin yaşanan olaylar karşısında sorumluluklarını yerine getirmediğini söylerken; “Kadınlar, çocuklar ve hayvanların yaşam haklarından yoksun bırakılmasıyla AK Partili belediyeler de sorumluluklarını yerine getirmediği gibi bu olaylara zemin hazırlayan ihmallerin de baş aktörleridir. Yaşam hakkı her insanın en temel hakkıdır. Ne yazık ki bu hak her gün yok edilmektedir. Bu bağlamda CHP Genel Merkezimizin 27 Ekim Pazar günü saat 14.30’da İstanbul Beşiktaş’ta düzenleyeceği yaşam hakkı mitingine halkımızı davet ediyoruz. Bu adaletsizliğe karşı birlikte sesimizi duyurmak için toplumun tüm kesimlerinin orada hazır olmasını istiyoruz” dedi.

“PARTİMİZİN ÖNÜNDEN ARAÇ KALDIRACAĞIZ”

CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü’nün yaşam hakkı mitingine katılım için araç kaldıracağını açıklayan Balkanlı; “CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü olarak yaşam hakkı mitingine araç kaldıracağız. Bununla ilgili olarak partimizin üyelerine mesaj attık. Katılacak kişi sayısına göre 27 Ekim Pazar günü partimizin önünden araç kaldıracağız. Araç kalkış saatini de katılımcı sayısına göre belirleyip üyelerimize bildireceğiz” sözlerine yer verdi.

“HER ALANDA ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ AÇIKLIYORUZ”

Yaşam hakkı mitinginde CHP’nin çözüm önerilerinin sunulacağını belirten Balkanlı; “Biz sadece eleştirerek kalmıyoruz. Her alanda çözüm önerilerimizi de açıklıyoruz. Her alanda hazırlıklarımız devam ediyor. Gölge bakanlıklarımızın açıklamalarında da bunlar görülüyor. Biz her kadememizle iktidara hazırız. Erken seçim ne zaman yapılırsa yapılsın biz iktidarız. Halkımız hiçbir zaman endişeye kapılmasın. Biz varız, herkes için CHP var. Birlikte kazanacağız” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.