Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Okullara Temizlik Desteği Verecek Mi?

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, basın mensuplarının sorduğu, “Edirne Belediyesi, kentteki okulların temizlik işlerine destek verecek mi?” sorusuna cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:07
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Belediye Okullara Temizlik Desteği Verecek Mi?

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, bugün gerçekleştirdiği Abdurrahman Mahallesi ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Akın, basın mensuplarının sorduğu, “Edirne Belediyesi, kentteki okulların temizlik işlerine destek verecek mi?” sorusunu cevapladı.

“TALEP GELDİĞİNDE HİÇ TEREDDÜTSÜZ YERİNE GETİRME NOKTASINDAYIZ”

Akın, kentteki okullardan gelen tüm talepleri önceliklediklerini söyleyerek; “Seçildiğimiz günden itibaren okullardan gelen tüm talepleri öncelikliyoruz. İlçe başkanımız da bir eğitimci. Kendisi okulları geziyor ve okullardaki eksiklikleri söylüyor. Biz de eksikliklerle ilgili hızlıca bütün birimlerimizle beraber çalışıyoruz. Bütün birimlerimize talimatımız şudur ki okullardan herhangi bir talep geldiğinde hiç tereddütsüz bunları yerine getirme noktasındadır. Gerek temizlik konusunda gerek fiziki koşullarıyla ilgili, gerekse Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yapabileceği işlerle ilgili bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okullarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ama herhangi bir eksiklik Edirne Belediyesi’nden talep edildiği noktada bunları hızlıca çözüyoruz” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.