Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’den Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlaması

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak ilçedeki ve ülkemizdeki tüm kadın çiftçilerin gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 12:01
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Özden’den Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlaması

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamasında tarım sektöründe kadın emeğinin önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Kadın çiftçilerimiz, üretimden soframıza kadar tarımın her aşamasında büyük fedakârlık ve özveriyle çalışarak ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Onların emeği sadece ailelerinin değil, tüm toplumun geleceği için kıymetlidir. Toprağa can veren kadın çiftçilerimiz, ülkemizin üretim gücünün temel taşlarından biridir. Tüm zorluklara rağmen umutla, azimle çalışan kadınlarımız, tarımda sürdürülebilirliğin de güvencesidir.”

Özden açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün vesilesiyle, emekleriyle tarıma hayat veren tüm kadın çiftçilerimize şükranlarımı sunuyor, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutluyorum. Onların emeğine saygı göstermek, tarımsal kalkınmanın temelidir.”

Başkan Özden, kadın çiftçilerin sorunlarının çözümü ve hak ettikleri değeri görmeleri için birlikte çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.