Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden'den 19 Eylül Gaziler Günü Açıklaması

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla açıklama yaparak; “Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve güvenliği uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimiz, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan en büyük kahramanlarımızdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 15:43
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Özden'den 19 Eylül Gaziler Günü Açıklaması

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Başkan Özden, açıklamasında gazilerin vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için verdikleri mücadelenin unutulmayacağını vurgulayarak, Türk milletinin gazilerine ve şehitlerine her zaman minnettar olduğunu belirtti.

Özden, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada; “Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve güvenliği uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimiz, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan en büyük kahramanlarımızdır. Gazilerimiz, cesaretleri ve fedakârlıklarıyla Türk milletinin gönlünde her zaman en özel yerde olacaktır. 19 Eylül, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 'Gazilik' unvanının verildiği anlamlı bir gündür. Bu vesileyle, tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, onları saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özden, gazilerin sadece savaş meydanlarında değil, aynı zamanda milletin birliği ve beraberliğinin simgeleri olduğunu ifade ederek; “Gazilerimiz, ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan cesur kahramanlardır. Onların bizlere bıraktığı bu değerli miras, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasının teminatıdır. Havsa Belediyesi olarak, gazilerimizin her zaman yanındayız ve onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Özden sözlerini, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Gazilerimizin kahramanlıkları ve fedakârlıkları, milletimizin gönlünde sonsuza dek yaşamaya devam edecektir” diye tamamladı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.