Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden'den 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlaması

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Başkan Özden, yaşlıların toplumun en değerli hazineleri olduğunu belirterek, onların deneyim ve bilgeliğinin gelecek kuşaklara aktarılan bir miras olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 11:44
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Özden'den 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlaması

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Havsa Belediye Başkan Hüseyin Özden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yaşlılarımız, geçmişle gelecek arasında köprü kuran, toplumumuzun değerlerini yarınlara taşıyan en önemli varlıklarımızdır. Hayatlarının her aşamasında bizlere yol gösterici olan, tecrübeleriyle bizlere ışık tutan büyüklerimize olan borcumuzu sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Havsa Belediyesi olarak, yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyor ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yaşlılarımıza saygı göstermek, onlara sevgi ve anlayışla yaklaşmak, toplumumuzun en temel değerlerinden biridir.”

Özden, Havsa'daki yaşlı vatandaşlara yönelik yapılan hizmetlerden de bahsederek, “Yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, sağlık ve sosyal hayatlarına katkı sağlamak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Onların huzur ve mutluluğu bizim için en büyük önceliklerden biridir. Bu vesileyle, tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.