Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Edirne Belediye Balkanı Filiz Gencan Akın, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Akın, bugün Kaleiçi semtinde vatandaşlarla bir araya geldi ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 12:09
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Başkan Akın Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Kaleiçi semtinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçildiği günden bu yana sorunların yerinde tespiti için mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akın, güne Kaleiçi semtinde bir kıraathanede vatandaşlarla kahvaltı yaparak başladı.

Kahvaltı sonrası beraberindekilerle esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akın, kendisine iletilen sorunlar hakkında notlar aldırdı. Semtin kronikleşen sorunları hakkında ekibiyle birlikte yerinde tespitler yapmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akın; “Seçimden önce söz verdiğiniz üzere seçimler bittikten sonra da her zaman ekibimizle beraber sahada olacağız dedik. Bugün de meclis üyelerimizle birlikte, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, partililerimiz, onun yanı sıra muhtarlarımız, arkadaşlarımızla beraber sahadayız. Kaleiçi Mahallemiz bizim için çok kıymetli. Kaleiçi’yle ilgili yapmak istediğimiz birçok çalışma var. Bugün de yerinde tespitlerimizle beraber hem mahallemizin kronik sorunları nasıl çözülebilir üzerinde ekip arkadaşlarımızla beraber çalışacağız hem de Kaleiçi’yle ilgili uzun vadeli planlarımızı belirginleştireceğiz. O yüzden bu ziyaretler çok kıymetli. Hem vatandaşımızın biz direkt ayağına giderek sorunlarını dinliyoruz. Arkadaşlarımız burada notlarını alıyor ve hızlıca onlara bir geri bildirim yapıyoruz. Bugün de uzun soluklu bir çalışmayla buradaki sorunların çözümü için arkadaşlarımızla mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Başkan Akın’ın Kaleiçi ziyaretine, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Belediye Başkan Yardımcıları Cenk Ergüden ve Gökçe Onur Öktem, belediye meclis üyeleri, önceki dönem CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt ve partililer katıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.