Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın: “Kapımız Her Zaman Sizlere Açık”

Edirne’de Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Buluşuyor etkinliğine katılan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Tiyatro Topluluğu standında öğrencilere; “Kapımız her zaman sizlere açık. Belediyemiz bünyesinde bulunan konservatuvar ve sahne konusunda her türlü desteğe hazırım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 16:43
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Başkan Akın: “Kapımız Her Zaman Sizlere Açık”

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları buluşuyor etkinliğinde öğrenci stantlarını gezdi. Başkan Akın, İnce Mizansen Tiyatro Topluluğu standını ziyaretinde öğrencilerle sohbet etti. Burada öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Başkan Akın; “Sizlere her türlü desteğe hazırız. Belediyemiz bünyesinde bulunana konservatuvar ve sahne konusunda her türlü desteğe hazırım. Atatürk Kültür Merkezi dahil olmak üzere sahnelerimizi kullanabilirsiniz. Sanatın ve sanatçının hepimiz için ne kadar değerli olduğunu söylememe gerek bile yok. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Buradan, Bankacılık Araştırmaları Topluluğu standına geçen Akın, topluluk başkanı ile görüşerek, Edirne Belediyesi’nin yakın bir zamanda Kariyer Günleri düzenleneceğini belirtti. Topluluk yetkililerinden irtibat numarası alan Akın, Kariyer Günleri kapsamında ortak bir çalışma yapmak istediklerini söyleyerek, bu özel gün için toplulukla birlikte hareket etmek istediğini iletti.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.