Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın; “Her Hafta Bir Mahallede Olacağız”

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Abdurrahman Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Akın, ziyaretinin ardından mahallede alt yapı ve üst yapı ile parklanma sorunu olduğunu belirtirken; “Bundan sonra her hafta bir mahallede olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 11:20
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Başkan Akın; “Her Hafta Bir Mahallede Olacağız”

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Abdurrahman Mahallesi’ni ziyaret etti. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, bazı müdür yardımcıları ve belediye meclisi üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Akın, ilk olarak Abdurrahman Mahallesi Muhtarı Ersan Bubektaş’ı ile bir araya geldi.

Akın, mahalle muhtarlığı ziyaretinin ardından Değirmen taksi durağının yanındaki alanda taksici esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Akın, kahvaltılı ziyarette esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Akın, Abdurrahman Mahallesi ziyareti ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Biz bundan sonra her hafta bir mahallede olacağız. Seçim kampanya döneminden sonra seçimde sonra sahada olmaya devam edeceğiz. Bugün öncelikle muhtarımızı ziyaret ettik. Sonrasında taksici esnafımızla beraberiz. Devamında hem kahvelerimizde hemşerilerimizle bir arada olacağız. Bugün burada müdür yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve başkan yardımcılarımızla beraberiz. Mahallemizde alt yapı ile ilgili sorunlarımız olduğunu tespit ettik. Bunlarla ilgili çözümler üreteceğiz. Üst yapı ile ilgili vatandaşlarımızın talepleri var. Bu talepleri de alıyoruz. Diğer taraftan burada parklanma ile ilgili bir sorun var. Bu sorunu mahalleli ile tartışıp doğru çözümü bulalım istiyorum. Bununla ilgili de hem muhtarımızla hem de esnafımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Diğer yandan vatandaşlarımızın nevi şahsına münhasır istekleri de oluyor. Arkadaşlarımız onları da not alıyorlar. Onlara da hızlı bir şekilde dönüş sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“KISA, ORTA VE UZUN ÖLÇEKLİ HEDEFLERİMİZİ BELİRLEYECEĞİZ”

Akın, açıklamasında Edirne Belediyesi’nin yeni dönemdeki anlayışına da dikkat çekerken; “Bu dönemdeki yeni anlayışımız şöyle; bizler mahallelerimiz ve şehrimiz için kısa, orta ve uzun ölçekli hedeflerimizi belirleyeceğiz. Kısa sürede yapacaklarımızı arkadaşlarımız not alacaklar ve çözümleri üretecekler. Bazı sorunları bazen hızlıca çözemeyeceğiz. Ama onları da vatandaşlarımıza dürüstçe anlatacağız. Neden yapamadığımızı da anlatacağız. Bu bence çok kıymetli ve değerli. Bundan sonraki yol haritamız böyle. Hızlı bir şekilde sokaklardayız. Vatandaşımızın, hemşerimizin yanındayız” dedi. Akın, taksici esnafı ziyaretinin ardından mahalledeki kıraathaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.